This page is having a slideshow that uses Javascript. Your browser either doesn't support Javascript or you have it turned off. To see this page as it is meant to appear please use a Javascript enabled browser.

DU_FACEBOOK_0007_United springs
DU_FACEBOOK_0006_spenco 2
DU_FACEBOOK_0005_plastiforma
DU_FACEBOOK_0004_mca
DU_FACEBOOK_0003_InnoMotion
DU_FACEBOOK_0002_ebbens
DU_FACEBOOK_0001_Drywood
DU_FACEBOOK_0000_CTST

Paneelbouw

Wist u dat wij al meer dan vijftien jaar actief zijn op het gebied van paneelbouw? Rubus Industriële Automatisering is een onderneming gespecialiseerd is in het ontwerpen en realiseren van machinebesturingen, procesautomatisering en paneelbouw. De paneelbouw, die de afgelopen vijftien jaar is uitgevoerd door Rubus, bestrijkt een groot deel van de industriële markt. Voor paneelbouw werken wij onder andere in de volgende industrieën:

– Metaalindustrie: hierbij kunt u denken aan gieterijen, plaatwerkerijen, lasbedrijven en de productie van metaalwaren
– Klimaatbeheersing (koelen, verwarmen, ontvochtigen, warmteterugwinning en ventilatie)
– Droogindustrie (het drogen van zaden, groenten, tabak, hout, enzovoort)
– Verpakkingsindustrie (vacuumvormen, producthandling)
– Verfindustrie (het mengen van verf, doseerautomaten, wegen)
– Chemische industrie (centrifugetechnieken, filterinstallaties)

Paneelbouw in eigen beheer

Voor het leveren van complete besturingen beschikt Rubus Industriële Automatisering over paneelbouw in eigen beheer, waarbij de werkplaats geheel is ingericht voor een zo snel mogelijke productie. In onze werkplaats maken wij gebruik van de meest gangbare componenten. Desgewenst worden de componenten, afhankelijk van de keuze van de klant, aangepast op het gewenste merk of type. Indien de klant zelf specifieke onderdelen wil aanleveren ten behoeve van de paneelbouw door Rubus, is dit uiteraard mogelijk.

 Paneelbouw

Ontwerp bij paneelbouw

Bij paneelbouw kan men ook denken aan het ontwerpen van een paneel naar aanleiding van de wens van de klant, hierbij geeft de klant aan voor welk proces het paneel bestemd is en wat de functionaliteit ervan moet zijn. Ook het uiterlijk en de manier van bediening is door de klant te bepalen. Onderdeel van de paneelbouw is het realiseren van elektrotechnische tekeningen, waarbij alles tot in detail is uitgetekend. Wanneer er een afwijkende kleur wordt gewenst kunnen wij dit zonder problemen leveren. Tevens is het leveren van paneelbouw met afwijkende maatvoeringen één van de mogelijkheden.

Machine software

De panelen kunnen tevens worden voorzien van PLC besturing, waarbij wij de mogelijkheid bieden om de machine software voor u te ontwerpen en te schrijven. De machinebesturing wordt geheel op uw wensen aanpast en geïmplementeerd in de paneelbouw. Heeft u vragen over onze mogelijkheden voor paneelbouw? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen over machinebesturing, machine software en de algehele paneelbouw te beantwoorden.

gesprekbtn

Referenties

 

referentiebtn

Waarom Rubus?

  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Tevreden klanten
  • Zeer vakbekwaam
  • Oplossingsgericht
  • Meedenkend