This page is having a slideshow that uses Javascript. Your browser either doesn't support Javascript or you have it turned off. To see this page as it is meant to appear please use a Javascript enabled browser.

DU_FACEBOOK_0007_United springs
DU_FACEBOOK_0006_spenco 2
DU_FACEBOOK_0005_plastiforma
DU_FACEBOOK_0004_mca
DU_FACEBOOK_0003_InnoMotion
DU_FACEBOOK_0002_ebbens
DU_FACEBOOK_0001_Drywood
DU_FACEBOOK_0000_CTST

 

Industriële automatisering

Al meer dan vijftien jaar is Rubus Industriele Automatisering actief in de industriële automatisering, waarbij onze specialisatie ligt op het gebied van machinebesturing, machine automatisering en procesautomatisering. Vanuit onze werkplaats beheren wij de algehele paneelbouw en kunnen wij onze diensten in eigen beheer leveren. Van ontwerptekening tot een geheel werkende installatie, waarbij onze elektrotechnische tekeningen en besturingsschema’s worden uitgevoerd in Eplan. Eplan Electric P8 is een ideale oplossing waarmee wij ieder proces kunnen optimaliseren, wat ten goede komt aan de procesautomatisering. Rubus Industriele automatisering is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van machinesoftware, het plaatsen en aansluiten van nieuwe installaties en het testen van uw bestaande installatie.

Industriele Automatisering op maat

In bedrijfname en onderhoud valt eveneens onder het dienstenpakket van Rubus Industriele Automatisering. Op het gebied van meet- en regeltechniek kunnen wij bedrijven van dienst zijn, waarbij de wensen van onze klanten centraal staan. In nauw overleg met de klant worden de functionele eigenschappen van industriele automatisering besproken en ten uitvoering gebracht. Naast dat de machinebesturing geheel voldoet aan de functionaliteiten die vooraf zijn besproken, is bij industriële automatisering tevens van belang dat de panelen voldoen aan de gewenste lay-out. Kortom: voor een complete invulling op het gebied van industriële automatisering bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Machine automatisering

Machine automatisering valt bij Rubus Industriële Automatisering onder de dagelijkse werkzaamheden. Met het oog op de klant worden machinebesturingen en panelen uitgetekend, ontworpen en gerealiseerd. Voor ons is van groot belang dat alle facetten op het gebied van machinebesturing, machine software en meet- en regeltechniek uitvoerig worden besproken met de klant. Hiernaast beschikt Rubus Industriële Automatisering over een vakkundig serviceteam voor het verhelpen van storingen aan technische installaties en het repareren van meet- en regelapparatuur.

Wilt u meer informatie over Rubus Industriële Automatisering en kunnen wij iets voor u betekenen op het gebied van machine automatsering of machine besturingen? Neem gerust contact met ons op of bekijk onze referenties in ons referentiekader.

gesprekbtn

Referenties

 

referentiebtn

Waarom Rubus?

  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Tevreden klanten
  • Zeer vakbekwaam
  • Oplossingsgericht
  • Meedenkend